Είστε εδώ

Number 1

To κατάστημα εστίασης Number 1 στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 1 στην Κόρινθο είναι μια γαστρονομική εστία υψηλής ποιότητος και πιστότητος.

Ο διευθυντής του Νumber 1 κ. Άγγελος Μαυρατζιώτης και τα 62 άτομα του προσωπικού παρέχουν υπηρεσίες υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Αξίωμα της διεύθυνσης του Number 1 είναι η επιλογή πρώτων υλών εξαιρετικής ποιότητος , η χρησιμοποίηση υγιών λιπαρών (εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο), του βιολογικού κόκκινου Αγιωργίτικου κρασιού Γκέλικος, η  χρησιμοποίηση κρεάτων και πουλερικών επιλεγμένων από διεθνούς κύρους αγροκτήματα, που δεν χρησιμοποιούν ορμόνες και τοξικά φάρμακα.

Το Νumber 1 είναι ένα πεντακάθαρο εστιατόριο, με σύγχρο0νο τεχνικό εξοπλισμό και πεντακάθαρη κουζίνα και αποθηκευτικούς χώρους, με τρεχούμενο νερό χωρίς χλωριούχα και τουαλέτες εντυπωσιακής λειτουργικότητας και καθαριότητας.

Το προσωπικό του Νumber 1 έχει τύχει ειδικής εκπαίδευσης και με τη συμπεριφορά του και το εγκάρδιο χαμόγελο που επικρατεί στο χώρο σερβιρίσματος το φαγητό γίνεται εξαιρετική απόλαυση.

Tο Number 1 εξυπηρετεί τις τηλφωνικές παραγγελίες των πελατών του με εξαιρετική ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Περισσότερα βλέπε: www.numberone.gr

 

Τηλέφωνα Παραγγελιών:

2741085335 - 2741080266