Είστε εδώ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

 • Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος [Δρ]

  Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Διευθυντής ΩΡΛ Κλινικής Γ. Ν. Μεσσηνίας

  Ο Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος, Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής της ΩΡΛ Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας μελέτης των παθήσεων του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών αδένων, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ Αλλεργίας, Ανοσολογίας και ρογχοπαθειών και της Ελληνικής Εταιρείας φωνιατρικής και φωνητικών τεχνών.

  Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Ιατρική Διατροφολογία και τις ευεργετικές δράσεις του βιολογικού κόκκινου κρασιού στον οργανισμό.

  Ερευνά και αντιμετωπίζει, μέσα στα πλαίσια της καθημερινής ωτορινολαρυγγολογικής δράσης του στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, τις διαταραχές της όσφρησης, της γεύσης και της κατάποσης. Γιαυτό είναι πιστοποιητής και εμπειρογνώμων της αποτελεσματικής λειτουργίας της όσφρησης, γεύσης και κατάποσης. Κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων γευσιγνωστών και οινογνωστών όχι μόνο στη Μεσσηνία, αλλά και την  Πελοπόννησο. 

  Λόγω της καταγωγής του από την Αρκαδία γνωρίζει λεπτομερώς κάθε είδος κρασιού που παράγεται στην Αρκαδία. Είναι κήρυκας της λογικής χρήσης του βιολογικού κόκκινου κρασιού και της αποφυγής της κατάχρησης των οινοπνευματωδών ποτών. Γνωρίζει τους τρόπους αντιμετώπισης του αλκοολισμού.

  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Κόρινθος

  Ο Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος συμμετέχει στην ιστοσελίδα gkelikosagiorgitiko.gr με τις ακόλουθες ανακοινώσεις:


  Oι καρδιοπροστατευτικές ικανότητες του κόκκινου κρασιού

  Πως δοκιμάζεις ένα βιολογικό κόκκινο κρασί;